O κατάλογός μας εμπλουτίζεται διαρκώς. Για οτιδήποτε δεν βρείτε, καλέστε μας στο 210 5770832.

TERMS AND CONDITIONS OF USE

ΤΟ E-TOWNMOTO.GR ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΓΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ», ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΔΟΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 246 & ΜΠΑΡΟΥΞΗ 86, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΕΛΛΑΔΑ, Τ.Κ. 12136 ΚΑΙ Δ.Ο.Υ. Ά ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΛ. 2105770832. ΠΡΙΝ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ E-TOWNMOTO.GR. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ E-TOWNMOTO.GR ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΗ ΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.

1 ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ

Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΤΟΥ E-TOWNMOTO.GR ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ, Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΜΑΣ. Η ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ E-TOWNMOTO.GR ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΑΥΤΩΝ.

2 ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ «TOWN MOTO» ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, ΣΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΜΑΣ ΤΟΠΟΥ. ΌΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ. ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΛΑΘΩΝ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΛΗΘΩΡΑΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ.

3 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ E-TOWNMOTO.GR ΚΑΙ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. ΈΡΓΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ E-TOWNMOTO.GR ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΆΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.

4 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) 2016/679 ΑΠΟ 25 ΜΑΪΟΥ 2018.

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ E-TOWNMOTO.GR , ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΧΡΗΣΗΣ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ E-TOWNMOTO.GR.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΓΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ», ΜΕ ΑΡ. ΓΕΜΗ

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ:

ΤΟ E-TOWNMOTO.GR ΣΑΣ ΖΗΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΟΠΩΣ - ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, E-MAIL, ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΕΩΣΗΣ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ), ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΓΟΡΩΝ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ-ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΓΟΡΕΣ, ΟΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ Ή ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Ή ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ TOWNMOTO ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ Η ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ COOKIES.

ΣΚΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ:

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ:

ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ E-TOWNMOTO.GR ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΖΗΤΗΣΕΙ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ Η ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Η ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Η ΠΛΗΡΩΜΗΣ Η ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ E-TOWNMOTO.GR ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Η ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ.  ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ.

  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ.

ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ NEWSLETTERS ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ E-TOWNMOTO.GR ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ.

  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ Η ΤΡΙΤΩΝ:

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ Ή ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΑΠΑΤΗΣ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΌΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ Ή ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η E-TOWNMOTO.GR ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ, ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

Η E-TOWNMOTO.GR ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ, ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ, ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ. Η E-TOWNMOTO.GR ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ, ΑΝ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ή ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ. Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ Ή ΕΝΗΛΙΚΩΝ.

ΤΟ E-TOWNMOTO.GR ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΜΕ:

ΤΡΙΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ E-TOWNMOTO.GR, ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΑΣ, ΔΙΑΝΟΜΗΣ E-MAIL ΚΑΙ SMS, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ E-TOWNMOTO.GR. ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

ΆΛΛΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΣΚΟΠΟΥΣ: (I) ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Ή ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΝΟΜΟ, (II) ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ ΚΑΙ APPS ΜΑΣ Ή ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ ΚΑΙ APPS ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ, (III) ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ, ΚΑΙ (IV) ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ Ή ΕΡΕΥΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΠΑΤΗΣ (Π.Χ. ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ)

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ:

  • ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ:

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

  • ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ:

ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ). ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ E-TOWNMOTO.GR. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ (ΟΠΩΣ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ).

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:

ΈΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ: (I) ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ, (II) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ) (III) ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΤΕΛΗ Ή ΑΝΑΚΡΙΒΗ, (IV) ΔΙΑΓΡΑΦΗ Ή ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ Λ.Χ. ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΑΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ή ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ E-TOWNMOTO.GR , ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ NEWSLETTER ΑΠΟ TO E-TOWNMOTO.GR, ΤΡΟΠΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ" > "ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ" ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΤΟΥ E-TOWNMOTO.GR. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΣΕΛΙΔΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ GDPR".

COOKIES

ΤΟ E-TOWNMOTO.GR ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ COOKIES ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ (I) Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ IP ΣΑΣ, (II) Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ COOKIES ΣΑΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ COOKIES ΣΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ COOKIES ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ COOKIES ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ, ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ «COOKIE SETTINGS» (ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ COOKIES) ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΚΑΘΕ ΣΕΛΙΔΑΣ.

ΤΟ E-TOWNMOTO.GR ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ APPS (ΤΡΙΤΩΝ) ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΡΕΙΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΟΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ APPS ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ. ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΥΧΟΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ Ή APPS, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ Ή APPS ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ Ή APPS.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΜΑΣ

Η ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΜΑΣ, ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ APPS ΜΑΣ. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ή, ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΩΝ. ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΣ. Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 2018.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΜΑΣ.

ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ Η ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Η ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, Ή ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ, Ή ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ: INFO@E-TOWNMOTO.GR

5 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ: Α) Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ <<Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ>> ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ. ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΠΑ. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. Β) Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ (1) ΕΩΣ ΔΥΟ (2) ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ. ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΤΕΛΟΣ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Η/ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Η/ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ. ΜΕΧΡΙ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. ΑΝ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ, ΤΟΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.